Teslas Megafactory afslørede, at den vil producere Megapack gigantiske energilagringsbatterier

Den 27. oktober afslørede relaterede medier Tesla Megafactory-fabrikken.Det er rapporteret, at anlægget er placeret i Lathrop, det nordlige Californien, og vil blive brugt til at producere et kæmpe energilagerbatteri, Megapack.

Fabrikken ligger i Lathrop, det nordlige Californien, kun en times kørsel fra Fremont, som også er hjemsted for Teslas vigtigste elbilsfabrik i USA.Det tog kun et år, før Megafabrikken stort set var færdiggjort, og rekrutteringen startede.

1666862049911.png

Tesla har tidligere produceret Megapacks på sin Gigafactory i Nevada, men da produktionen stiger på California Megafactory, har fabrikken kapacitet til at producere 25 Megapacks på en dag.Muskafslørede, at Tesla Megafactory sigter mod at producere 40 megawatt-timer Megapacks om året.

1666862072664.png

Ifølge officielle oplysninger kan hver enhed af Megapack lagre op til 3MWh elektricitet.Sammenlignet med lignende systemer på markedet er pladsen optaget af Megapack reduceret med 40%, og antallet af dele er kun en tiendedel af lignende produkter, og installationshastigheden af ​​dette system er hurtigere end den nuværende Produktet på markedet er 10 gange hurtigere, hvilket gør det til et af de største energilagringssystemer på markedet i dag.

I slutningen af ​​2019 blev et mobilt opladningskøretøj til energilagring, officielt drevet af Tesla, afsløret, som har evnen til at give hurtig opladning til 8 Tesla-køretøjer på samme tid.Energilagringsenheden monteret på ladebilen er denne slags energilagringsbatteri Megapack.Dette betyder også, at Teslas Megapack også kan bruges på markedet for "energilagring" til bilindustrien.


Indlægstid: 28. oktober 2022