Toyota har travlt!Elektrisk strategi indledte en større justering

I lyset af et stadig mere ophedet globalt elbilsmarked genovervejer Toyota sin elbilstrategi for at øge det tempo, som det klart har haltet bagud.

Toyota annoncerede i december, at de ville investere 38 milliarder dollars i elektrificeringsovergangen og ville lancere 30 elektriske køretøjer inden 2030.Planen er i øjeblikket til en intern gennemgang for at vurdere, om der er behov for justeringer.

Ifølge Reuters citerede det fire kilder for at sige, at Toyota planlægger at skære ned på nogle elbilsprojekter og tilføje nogle nye.

Kilden sagde, at Toyota kan overveje at udvikle en efterfølger til e-TNGA-arkitekturen ved at bruge nye teknologier til at forlænge platformens levetid eller blot at genopbygge en helt ny elbilplatform.Men i betragtning af at det tager lang tid (ca. 5 år) at udvikle en ny bilplatform, kan Toyota udvikle en "ny e-TNGA" og en ny ren elektrisk platform på samme tid.

Hvad der i øjeblikket er kendt er, at CompactCruiserEV-off-road rene elektriske køretøjer og rene elektriske kronemodelprojekter tidligere i "30 elektriske køretøjer"-serien kan blive afbrudt.

Derudover arbejder Toyota med leverandører og overvejer fabriksinnovationer for at reducere omkostningerne, såsom brugen af ​​Teslas Giga trykstøbemaskine, en stor støbemaskine i ét stykke, for at forbedre effektiviteten og reducere omkostningerne.

Hvis ovenstående nyheder er sande, betyder det, at Toyota vil indlede en større forandring.

Som et traditionelt bilfirma, der har været dybt involveret i hybridområdet i mange år, har Toyota store fordele inden for elektrificeringstransformation, i det mindste har det et relativt solidt fundament inden for motor- og elektronisk styring.Men nutidens elektriske køretøjer er allerede to retninger, som intelligente elektriske køretøjer ikke kan undslippe i den nye æra med hensyn til intelligent kabine og intelligent kørsel.Traditionelle bilfirmaer som BBA har foretaget nogle træk inden for avanceret autonom kørsel, men Toyota har grundlæggende gjort få fremskridt på disse to områder.

Dette afspejles i bZ4X lanceret af Toyota.Bilens reaktionshastighed er forbedret sammenlignet med Toyotas brændstofbiler, men sammenlignet med Tesla og en række indenlandske nye kræfter er der stadig et stort hul.

Akio Toyoda sagde engang, at indtil den endelige tekniske rute er klar, er det ikke klogt at lægge alle skattene på ren elektrificering, men elektrificering er altid en forhindring, der ikke kan undgås.Toyotas justering af sin elektrificeringsstrategi denne gang beviser, at Toyota indser, at det er nødvendigt at imødegå problemet med transformation af elektrificering.

Den rene elektriske bZ-serie er forløberen for Toyotas elektriske strategiske planlægning, og markedsydelsen for denne serie vil i høj grad repræsentere succesen eller fiaskoen for Toyotas transformation i den elektriske æra.I alt 7 modeller er planlagt til Toyota bZ pure electric eksklusive serie, hvoraf 5 modeller vil blive introduceret på det kinesiske marked.På nuværende tidspunkt er bZ4X lanceret, og bZ3 er blevet afsløret på hjemmemarkedet.Vi ser frem til deres præstationer på det kinesiske marked.


Indlægstid: 27. oktober 2022