Investeret 4,1 milliarder USD i at bygge en fabrik i Canada Stellantis Group samarbejder med LG Energy

Den 5. juni rapporterede det oversøiske medie InsideEVs, at det nye joint venture etableret af Stellantis og LG Energy Solution (LGES) med en fælles investering på 4,1 milliarder USD officielt blev navngivet NextStar Energy Inc.Den nye fabrik bliver placeret i Windsor, Ontario, Canada, som også er Canadas første storskala lithium-ion batteriproduktionsanlæg.

Den administrerende direktør er Danies Lee, som har haft en række globale og regionale lithium-ion-batteripromoverings- og marketingroller hos LG Chem.

bil hjem

NextStar Energy Inc planlægger at starte byggeriet senere i år (2022) og er planlagt til at starte produktionen i første kvartal af 2024. Når det er færdigt, vil det have en kapacitet på mere end 45GWh/år og vil skabe 2.500 arbejdspladser.På samme tid, vil idriftsættelsen af ​​det nye anlæg yderligere fremskynde elektrificeringstransformationsprocessen af ​​Stellantis Windsor samlefabrik.

image.png

I en separat meddelelse afslørede Stellantis, at selskabet har underskrevet en bindende aftale med Con Controlled Thermal Resources Ltd (CTR) om levering af lithiumhydroxid af batterikvalitet til brug i Stellantis' produktion af elektriske køretøjer i Nordamerika.

Det kan betyde, at CTR vil levere lithiumhydroxid fra Californien til NextStar i Canada og et andet batteri joint venture mellem Stellantis og Samsung SDI i Indiana.Kontraktvolumen er op til 25.000 tons lithiumhydroxid om året over en 10-årig periode.Dette er et vigtigt skridt, ikke kun for at opnå en stabil forsyning af nøglematerialer, men også for at sikre, at de produceres lokalt.

image.png

Som en del af den strategiske plan "Dare Forward 2030" er StellantisGroup har øget batterikapacitetsreserven fra den oprindelige plan på 140GWh til omkring 400GWh i "Elektrificeringsstrategien" og "Softwarestrategien".


Indlægstid: Jun-08-2022