Musk: Tesla Cybertruck kan bruges som båd i kort tid

Den 29. september sagde Musk på en social platform,”Cybertruck vil have tilstrækkelig vandmodstand til, at den kan fungere som en båd i kort tid, så den kan krydse floder, søer og endnu mindre urolige hav.

Teslas elektriske pickup, Cybertrucken,var førstudgivet i november 2019,og dets design blev færdiggjort den 23. juni 2022, ogproduktionen begynder på fabrikken i Texas i midten af ​​2023.Allerede i begyndelsen af ​​dette år blev gengivelsen af ​​Cybertrucks vanddragt afsløret på internettet.

image.png

image.png

Ifølge rapporter vil den samlede Cybertruck blive omdannet til en katamaran, og der er også en plan om at blive omdannet til en hurtigere katamaran hydrofoil.Med hensyn til effekt vil Cybercat udvide op til fem påhængsmotorer.at give skub.Vandhastigheden for almindelig katamaran vil overstige 22 knob, og hastigheden på hydrofoil Cybercat Foiler kan nå mere end 35 knob.

image.png

Ifølge Musk erCybertruck kan bruges som båd i kort tid.Det er underforståetelektriske køretøjer er også i fare, hvis vand kommer ind i kabinen og forårsager skade på alt elektronisk udstyr, men hvis tætningen er god, kan elbiler vade meget dybere end køretøjer med forbrændingsmotorer.

Med hensyn til batterilevetid har bilen ifølge det tidligere eksponerede patentkort en rækkevidde på op til 610 miles, eller omkring 980 kilometer.

billedeimage.png

Som en elektrisk lastbil er denCybertruck har naturligvis en campingfunktion.Ud over den standard eksterne strømforsyningsfunktion forventes det at give campingtilbehør muligheder, herunder telte, komfurer og endda madrasser.


Indlægstid: 03-okt-2022