NIOs nye modeller ET7, EL7 (ES7) og ET5 åbner officielt for forsalg i Europa

Netop i går afholdt NIO NIO Berlin 2022-arrangementet i Tempurdu Concert Hall i Berlin og annoncerede starten på ET7, EL7 (ES7) og ET5 forsalg i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige.Blandt dem starter ET7 levering den 16. oktober, EL7 starter levering i januar 2023, og ET5 starter levering i marts 2023.

12-23-10-63-4872

Det forlyder, at Weilai leverer to typer abonnementstjenester, kortsigtede og langsigtede, i fire europæiske lande.Med hensyn til korttidsabonnementer kan brugere opsige den aktuelle måneds abonnement til enhver tid to uger i forvejen;de kan skifte køretøj efter behag;efterhånden som køretøjets alder stiger, reduceres det månedlige gebyr tilsvarende.Med hensyn til langtidsabonnement kan brugerne kun vælge én model;nyde en lavere fast abonnementspris;abonnementsperioden varierer fra 12 til 60 måneder;efter abonnementets udløb opsiger brugeren ikke abonnementet, og abonnementet fornyes automatisk i henhold til de fleksible abonnementsbetingelser.For eksempel, for et 36-måneders abonnement på en 75 kWh batteripakke-konfiguration, starter det månedlige gebyr for ET7 ved 1.199 euro i Tyskland, 1.299 euro i Holland og 13.979 svenske kroner (ca. 1.279,94 euro) om måneden i Sverige., det månedlige gebyr i Danmark starter fra 11.799 kr. (ca. 1.586,26 euro).Abonner også på en 36-måneders, 75 kWh batteripakkemodel, og det månedlige gebyr for ET5 i Tyskland starter ved 999 euro.

Med hensyn til power-up-systemet har NIO allerede tilsluttet 380.000 ladebunker i Europa, som kan tilgås direkte ved hjælp af NIO NFC-kort, og den NIO europæiske version af ladekortet er også taget i brug.Ved udgangen af ​​2022 planlægger NIO at bygge 20 byttestationer i Europa;ved udgangen af ​​2023 forventes dette antal at nå 120.På nuværende tidspunkt er vekselstationen Zusmarshausen mellem München og Stuttgart taget i brug, og vekselstationen i Berlin er ved at stå færdig.Inden 2025 planlægger NIO at bygge 1.000 swap-stationer på markeder uden for Kina, hvoraf de fleste vil være i Europa.

På det europæiske marked vil NIO også tage en model med direkte salg.NIOs NIO Center i Berlin er ved at åbne, mens NIO bygger NIO i byer som Hamborg, Frankfurt, Düsseldorf, Amsterdam, Rotterdam, København, Stockholm og Gøteborg.Center og NIO Space.

Den europæiske version af NIO-appen blev lanceret i august i år, og lokale brugere kan allerede se køretøjsdata og booke tjenester gennem appen.

NIO sagde, at det vil fortsætte med at øge F&U-investeringerne i Europa.I juli i år etablerede NIO et innovationscenter i Berlin for forskning og udvikling af smarte cockpits, autonom kørsel og energiteknologier.I september i år har NIO Energy's europæiske fabrik i Pest, Ungarn, afsluttet udrulningen af ​​sin første strømswapstation.Anlægget er det europæiske produktionscenter, servicecenter og R&D-center for NIO's power-on produkter.Berlin Innovation Center vil arbejde hånd i hånd med R&D- og designteamene på NIO Energy's europæiske fabrik, NIO Oxford og München for at udføre forskellige R&D-arbejde.


Indlægstid: Okt-08-2022