Strukturelle egenskaber og arbejdsegenskaber for planetreduktion

XINDA udviklerreduktionsgearkasser, mikroreduktionsmotorer, planetreduktionsgearer og andre geardrevsprodukter.Produkterne har bestået forskellige tests såsom lav temperatur og støj, og produktkvaliteten er garanteret.Det følgende er en introduktion til planetreduktionens strukturelle egenskaber og arbejdsegenskaber:

6mm metal planetgearkasse

Strukturelle træk vedplanetreduktion:

Planetreduktionen består hovedsageligt af solgear, planetgear, ringgear og planetholder.

For at fordele belastningen af ​​de tre planetgear jævnt, er en tandet flydemekanisme vedtaget, det vil sige, at solgearet eller planetbæreren flyder, eller både solhjulet og planetbæreren flyder samtidigt.Gearene i reduktionsgearet er cylindriske cylindriske tandhjul.Har følgende egenskaber:

1. Lille størrelse og let vægt.Under de samme forhold er den mere end 1/2 lettere end almindelige evolvente cylindriske gearreduktioner og 1/2 til 1/3 mindre i volumen.

2. Driveffektivitet: 97% til 98% for et-trins planetgearreduktionsgear;94% til 96% for to-trins planetgear reduktionsgear;91 % til 94 % for tre-trins planetgearreduktionsgear.

3. Bredt udvalg af drivkraft: fra mindre end 1KW til 1300KW eller endnu større.

4. Stor driving range: i=2,8~2000

5. Tilpasningsbar og holdbar.Hoveddelene er alle lavet af højkvalitets legeret stål efter karburering og bratkøling eller nitreringsbehandling.Planetgearreduktionen kører jævnt, har lav støj og har en levetid på mere end 10.

Arbejdsegenskaber for planetreduktion:

(1) Gearet er lavet af fleksibelt højstyrke lavkulstoflegeret stål gennem karburering og bratkøling, og hårdheden af ​​tandoverfladen når HRC54-62.

(2) Gearslibeteknologi er vedtaget med høj præcision og god kontakt.

(3) Bæreevnen er syv gange højere end tandoverfladereducerens.

(4) Kørselseffektiviteten kan nå 98%, og levetiden er lang.

Miniature gearmotorer, reduktionsgearkasser, planetreducere osv. bruges inden for intelligente drev, smarte hjem og bildrev.XINDA hilser din konsultation velkommen.


Indlægstid: Feb-07-2023