Tesla Semi elektrisk lastbil officielt sat i produktion

For et par dage siden sagde Musk på sit personlige sociale medie, at Tesla Semi elektriske lastbil blev officielt sat i produktion og vil blive leveret til Pepsi Co den 1. december.Musk sagde, at Tesla Semi ikke kun kan opnå en rækkevidde på mere end 800 kilometer, men også give en ekstraordinær køreoplevelse.

bil hjem

bil hjem

bil hjem

I begyndelsen af ​​dette år er Tesla begyndt at installere flere Megacharger-opladningsbunker i Pepsi Co's fabrik i Californien.Disse opladningsbunker er forbundet til Tesla Megapack-batterier, og deres udgangseffekt kan være helt op til 1,5 megawatt.Den høje effekt genoplader hurtigt Semi'ens enorme batteripakke.

bil hjem

bil hjem

Semi er en ren elektrisk lastbil med en sci-fi form.Fronten af ​​lastbilen er designet med et højt tag og har en strømlinet form.Hele fronten af ​​lastbilen har også et rigtig godt udsyn, og den kan trække en container bag om lastbilen.Den har stadig den dynamiske ydeevne til at fuldføre 0-96 km/t acceleration på 20 sekunder, når den læsser 36 tons last.Kameraer rundt om kroppen kan også hjælpe med genstandsgenkendelse, minimere visuelle blinde vinkler og automatisk advare føreren om fare eller forhindringer.


Indlægstid: 12. oktober 2022