hvad betyder PTO

PTO står for kraftudtag.PTO er en kontaktkontrolmetode, der hovedsageligt anvendes til hastigheds- og positionskontrol.Det er forkortelsen af ​​PTO pulstog output, fortolket som puls tog output.

PTO's hovedfunktion er at opnå strøm fra køretøjets chassissystem og derefter gennem sin egen konvertering overføre kraften til køretøjets oliepumpesystem gennem transmissionsakslen og derefter kontrollere karrosseriet for at fuldføre deres specielle funktioner.

PTO bruges til at styre stepmotor eller servomotor for at realisere præcis position, moment og hastighedskontrol i automatiseringsområdet.PTO på lastbilen betyder hjælpekraftudtag.Efter start af lastbilen og indstilling af den nødvendige målhastighed gennem pto, vil motoren stabilisere sig ved denne hastighed under kontrol af kontrolsystemet, således at køretøjets hastighed kan holdes på den nødvendige hastighed, og køretøjets hastighed vil ikke ændre sig, selvom speederen trædes på.

PTO er en kraftudtagsanordning, som også kan kaldes en kraftudtagsmekanisme.Den er sammensat af gear, aksler og kasser.

Effektudgangsmekanismen har generelt noget specielt udstyr på specialkøretøjer.For eksempel har dumpermekanismen på en dumper, løftemekanismen på en løftevogn, pumpen på en væsketankbil, køleudstyret på en kølebil osv., alle har brug for motorkraften til at køre.

Effektudgangsenheden er opdelt efter hastigheden af ​​dens udgangseffekt: der er enkelt hastighed, dobbelt hastighed og tre hastigheder.

I henhold til driftstilstand: manuel, pneumatisk, elektrisk og hydraulisk.Alle kan betjenes af føreren i førerhuset.


Indlægstid: Mar-24-2023